Beoordelingen van Sushi 8 Vught

Recente recensies

4.0
Merel Damhuis
vandaag
Jasper
gisteren

Het smaakte dit keer minder lekker dan alle andere keren. Mijn vriendin had het idee dat er misschien iets over de datum was. We zijn betere sushi gewend dan dat we dit keer gekregen hebben, jammer.. neemt niet weg dat we waarschijnlijk wel zullen blijven bestellen

Richard van Loon
24 januari 2022

Het eten was weer top. Helaas was de bezorging wel weer wat later dan dat ik aangegeven had , en werd daarvan niet op de hoogte gesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Stupers
23 januari 2022

Precies op tijd, goede service, prima food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
23 januari 2022
Noortje van Iersel
23 januari 2022

Surf&turf echte aanrader🍱👍

Chantal
22 januari 2022
Saskia de Bever
21 januari 2022

Was weer heerlijk 👍

Evi
21 januari 2022

Heerlijke sushi!!

Jorrit
17 januari 2022
Aukje
16 januari 2022

Eten is heerlijk! Helaas door de drukte was de bestelling vertraagd. Maar dat hebben ze verder goed opgelost. Al met al een aanrader.

Hamers
16 januari 2022

We bestellen vaker en de sushi is altijd lekker, maar helaas is de bezorging meestal wat te laat. Ik laat daarover nooit een recensie achter, maar deze keer spande de kroon. 15min na geplande bezorgtijd gebeld. "We hebben het erg druk, maar uw bestelling zijn ze aan het afronden en zal binnen nu en enkele minuten vertrekken". 45! min later was het er. Dus een uur te laat. Zég zoiets dan niet, ben eerlijk over hoe lang het nog gaat duren. Jullie moeten hier echt iets aan doen, want de sushi is lekker, maar hierdoor gaan mensen de volgende keer ergens anders bestellen. Met de loempia's die jullie er als cadeautje bij doen, ga je mensen niet kunnen paaien. Jammer dat je niet meer vanuit Gestel kan laten bezorgen, daar ging het altijd goed.

Carla de Win
15 januari 2022

Perfect op tijd en heerlijke sushi!

J.van de Werken
15 januari 2022

Heerlijk gegeten.

Annemarie
14 januari 2022

Heerlijke en prachtige schaal. Vriendelijke medewerkers.

Baks
11 januari 2022

De pokebowl is een echte aanrader.

Vd bruggen
10 januari 2022

Altijd weer even lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy
9 januari 2022

Lekkere sushi, vers. Wel een beetje te veel mayo naar mijn smaak. Daarnaast verwacht ik bij een bestelling van €60 voor 4 personen ook 4 flesjes soya en niet maar 2. Beetje karig en ook niet voldoende. Jammer.

Merel
8 januari 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding. Enige wat ik jammer vond was dat er maar voor twee personen stokjes/soja etc bij zat. Op een schaal van 96 stuks mag je wel aannemen dat het voor meer dan twee personen is.

Joop Meulesteen
8 januari 2022

Super kwaliteit en oprecht en de levering was ook super op tijd.

Robin
1 januari 2021

Bijzonder vriendelijke bezorging. Snel en heel lekkere sushi!

Kim
1 januari 2021

Weer heerlijk gegeten! Altijd heerlijke sushi 😋

AM
1 januari 2021

Met 4 personen van de Surf en Turf box heerlijk gegeten. Zag er erg verzorgd uit en smaakte zalig! Gaan we zeker vaker doen.

Henk
1 januari 2021

Super lekker en netjes op tijd bezorgd !

Guido
31 december 2021
Brigitte
31 december 2021

Heerlijke sushi

Betty
31 december 2021

Zeer geslaagd.. Zeker voor herhaling vatbaar..

YN
30 december 2021

Bestelling geplaatst voor 18:30, geleverd om 19:45. Kreeg loempia’s als afdankertje. Kan druk zijn alle begrip voor, neem dan telefoon op en leg het de gasten uit. 10x gebeld voordat er überhaupt werd opgenomen! Kan tekort zijn aan personeel of iets anders heb er wel begrip voor als het word doorgegeven, dus niet op deze manier. Slechte organisatie.

Joost Kuipers
30 december 2021

Smaakte goed, netjes verpakt, stond tijdig klaar

Mic
29 december 2021
Van der Linden
29 december 2021

Gisteren sushi besteld. Zou om rond 18.00 bezorgd worden. Om half 7 nog niks gekregen toen ben ik maar gaan bellen en namen ze niet op. Paar keer gebeld maar geen gehoor. Toen zelf maar in de auto gestapt en er naar toe gereden. Daar aangekomen nog helemaal niks aan de bestelling gedaan. Enige wat ze zeggen was dat het te druk was. Zeer slechte service van jullie! Ik heb betaald om het te laten bezorgen maar daar is ook niks aan gedaan. Ben benieuwd hoe jullie dit gaan oplossen? Hoor graag van jullie?

E. van Vlijmen
27 december 2021

Tweede kerstdag hebben we fantastische Sushi gegeten, ook de vegetarische varianten waren overheerlijk. Complimenten voor jullie en hartelijk bedankt!

Erica
26 december 2021

Helaas vandaag! Voor ons toch zeker wel de 20e keer dat we sushi bestelden. Altijd top, vandaag niet. Komt denken we door kerst. Uren tevoren gemaakt en koud gezet. Echt minder lekker, jammer juist vandaag!

Kim
26 december 2021

Hele goede kwaliteit sushi.. i love it! Meatlovers is echt een top box 😋😋

Jurgen
25 december 2021

Super lekker, zoals altijd. Beste sushi afhaal van NL.

Sophie
24 december 2021

Hele lekkere sushi. Bezorging was iets te laat, maar wel van tevoren aangegeven wanneer de bezorger onder weg was.

Wim v.d.dungen
24 december 2021

Goed verzorgd en heel lekker

RJT
18 december 2021

Afgesproken om de sushi om 19.00uur af te halen. Om 19.20uur liep ik naar buiten. Helaas weer moeten wachten maar gelukkig was het wederom weer erg lekker.

Rugile/Andrius Lukos
16 december 2021

The best sushi we have eaten in our life (and we tried really a lot of different sushi places in different countries). We are happy that we have found this amazing place since they opened in Vught.

L
15 december 2021

Heerlijke sushi, echter helaas toch bijna half uurtje te laat bezorgd, dat was jammer.

Evelien Schroer
13 december 2021

Alles goed gegaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
13 december 2021

Lekkere sushi, en veel keus.

C. van der Ven
12 december 2021

Heerlijk sushi en bezorging ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
12 december 2021

Perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
12 december 2021

De meatloverbox was weer heerlijk.

Koen
9 december 2021
Yvon De Groot
9 december 2021

Het was heerlijk, maar het aantal personen klopt helaas niet, gelukkig waren we met 2 volw en 2 kids ipv 4 volwassenen.

Lars
9 december 2021
jeroen beks
8 december 2021

Complimenten voor de bezorging en de attentie voor mijn jarige zoon. Jullie brachten een glimlach op zijn gezicht

Maggie
7 december 2021
Martel
6 december 2021

Bezorging 3 kwartier te laat. Bezorger bood wel namens het bedrijf excuses aan. Dat was netjes.

Batenburg
6 december 2021

Wij vonden het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
5 december 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koster
5 december 2021

Super was het weer, lekker en vers. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
5 december 2021

Verse, diverse, goede sushi! Bezorging altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
5 december 2021
Angela
4 december 2021
Tristan
4 december 2021

Sushi was top en precies optiid

Niels
3 december 2021

Top, mooie aanbiedingen en zelfs nog een extraatje gekregen!

Dirk Roest
3 december 2021

Weer ontzettend lekker

Mark
1 december 2021

Gewoon goed!

Ine Peels
30 november 2021
fjvl@ziggo.nl
29 november 2021

3de keer dat we bestellen. 3de keer meer dan 45 min te laat . Zelfs na bellen waar het blijft, blijkt het nog later te worden dan aangegeven. Onderbezet of niet. Een planning richt je daar op in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJT
29 november 2021

De kwaliteit van de sushi staat, wat mij betreft, buiten kijf. De afspraken die je maakt met Sushi 8 over moment van ophalen geven zeer regelmatig reden tot ergernis. Gisteren gelukkig niet. Ik had afgesproken om de sushi af te halen om 19.30uur. Ik was er een paar minuten voor 19.30uur en wat het stond klaar. Nog even wachten op de warme gerechten en vóór 19.30uur zat ik weer in mijn auto. Hulde!! we hebben heerlijk gegeten en zijn gisteren door Sushi 8 ook nog eens verrast! Hoe mooi is dat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maggie
28 november 2021

Het was heerlijk. 2 poke bowl 1 x krokante kip en 1x makreel 👍

Jolande van den Aker
27 november 2021

We hadden de kipbox besteld erg lekker. Rond 17.00 uur besteld en konden deze om 18.00 uur ophalen. Na de recensies gelezen te hebben had ik niet verwacht dat deze dan ook precies om 18.00 klaar zou staan. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Kim
27 november 2021

We hebben heerlijk genoten. Het was vers en mooi verzorgd. Heerlijk van smaak.

M. De Man
26 november 2021
Casper
25 november 2021

Beste sushi van vught!

Reactie van Sushi 8

Dag Casper, heel erg bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een compliment! Graag tot snel - Team Sushi Eight

J
23 november 2021

Goede en lekkere sushi.

Brenda
20 november 2021
Mark
19 november 2021

Kwalitatief goed, bezorging netjes

Mike
17 november 2021

Top

Lucas
17 november 2021
Ilona Wijnbeld
16 november 2021

De kwaliteit van de sushi is hartstikke goed. Helaas al de zoveelste keer dat wij erg lang moeten wachten.

Reactie van Sushi 8

Dag mevr. Wijnbeld, fijn om te horen dat de sushi bevalt! We vinden het minder fijn om te horen dat uw bestellingen meermaals te laat zijn gekomen. We komen u daarin graag tegemoet. Als u mailt naar info@sushi-eight.nl met daarin uw klacht, pakken we het daar verder op - Team Sushi Eight

Lonneke Konings
15 november 2021
Jaimy
13 november 2021

Super Lekker!!

Danielle
13 november 2021

Lekkere verse sushi en warme gerechten zijn goed warm. Alles lekker. Gr. Danielle

Hennie
13 november 2021

Het was weer heerlijk en stond op tijd klaar

Reactie van Sushi 8

Dag Hennie, fijn om te horen dat u tevreden was met de bestelling. Hopelijk tot snel - Team Sushi Eight

CK
12 november 2021
Giel van der Sterren
10 november 2021

het is zo goed en lekker dat ik er van Haarsteeg voor naar vught toe rij super goed ga zo door

Reactie van Sushi 8

Dag mr. van der Sterren, we vinden het heel mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over onze sushi. Onze filiaal in Drunen is voor u wel dichterbij, misschien een idee om daar eens te bestellen? Dat is natuurlijk aan u ;-) Graag tot snel bij een van onze filialen - Team Sushi Eight

Jan Wijnbeld
9 november 2021
Schapendonk
8 november 2021

Gekozen voor afhalen, alles stond netjes op tijd klaar. Weer netjes verzorgd en heerlijk van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
7 november 2021

Stond netjes op tijd klaar en was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mim
7 november 2021

Eerste keer besteld, heerlijke sushi. Op tijd klaar. We komen beslist terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

'N. De theye
7 november 2021

Super schaal surf en turf. Erg lekker. En nog wat losse dingen besteld. Genoeg voor 3 personen. Nu nog bezorgen in Helvoirt 😉

Martel
6 november 2021
Mariska
3 november 2021

Het was heerlijk 😊

Jan de groot
3 november 2021

Top!

jack Van Wijck
1 november 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rose
1 november 2021
VdW
1 november 2021

Uitstekend zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.C.
1 november 2021

Beste Sushi in de omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RW
31 oktober 2021

Heerlijke verse sushi, mooi aangekleed in de schalen. De bezorger was zelfs een paar minuutjes te vroeg, ondanks dat ik op een zondag voor 18.00u besteld had! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
31 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
31 oktober 2021

Heerlijk genoten van verrassende en diverse sushi gerechten. De kinderen hebben er ook van genoten. Elk wat wils.

Linda
30 oktober 2021

Zit totaal geen smaak aan de rijst. Wat jammer genoeg hierdoor ook de gehele kwaliteit van de sushi naar beneden haalt.

MT
30 oktober 2021

Heerlijk fris, variatie in smaak, lekker groot.

julia
28 oktober 2021

sushi vond ik niet erg lekker.

Jos koster
26 oktober 2021
Silvia
25 oktober 2021

Prima sushi en andere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte de Vries
24 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Crispy, vers en veel variatie. Dank je wel

Wagenaar
24 oktober 2021
Hank
23 oktober 2021

Eten was top, bezorging helaas een uur te laat

Jan
23 oktober 2021

Super lekker sushi

Kim
20 oktober 2021

Bezorging zou een uur duren . 20.15 Maar het was sneller bezorgd rond 19.45 top in orde. We hebben weer heerlijk gegeten 😋😋 dankjewel

Mike Jan
19 oktober 2021

Top sushi!

R. van der Pot
19 oktober 2021

Wij hebben dit helaas inmiddels enkele keren ervaren. De sushi is van zeer goed kwaliteit, echt de bezorgtijd wijkt zo vaal af van de afgesproken de tijd. Bij deze bestelling meer dan een uur. Ook geen excuses van de bezorger of wanneer wij contact opnemen. Dit is echt een reden om niet meer te bestellen, zonde want de kwaliteit is uitstekend.

EvL
18 oktober 2021

Super sushi, altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
17 oktober 2021

Altijd even lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaco Frankfort
17 oktober 2021

Alles perfect!! Niets aan toe te voegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JPC Wagemaker
17 oktober 2021

De diverse sushi's waren prima. Smaakvol en goed compact. Het boontjesgerecht Edamame was heel slecht. Er zaten dikke draden aan de bonen die je nauwelijks kon doorslikken. We hebben het weggegooid. We zijn ervan overtuigd dat dit niet de kwaliteit is die Sushi-Eight normaal levert.

Robert H
16 oktober 2021

Zeer slechte ervaring. Tijdig sushi besteld. Ontving bevestiging met status van mijn bestelling. Toen ik arriveerde, kreeg ik te horen dat de sushi nog gemaakt moest worden en zeker nog 20 minuten ging duren. Op z'n minst had ik gebeld kunnen worden dat het langer ging duren, of een mailtje was op z'n plaats geweest. Uiteindelijk zonder sushi vertrokken.

Floortje
16 oktober 2021
Kerssens
14 oktober 2021
RJT
13 oktober 2021

Het was weer erg lekker én ik hoefde maar 5 minuten te wachten. Graag volgende keer bij een schaal met 60 stuks minimaal 4 flesjes soyasaus bijvoegen. Één flesje is wel heel mager.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gitte
11 oktober 2021

Erg lekker!

T
11 oktober 2021

Heerlijk, vers! zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
11 oktober 2021

Verzorging was half uur te laat, maar de sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benthe Brands
10 oktober 2021
Nicole
10 oktober 2021

Zoals altijd weer fantastisch lekker en keurig op tijd. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JoAnne Palubski
10 oktober 2021

45 min te laat en ik wilde geen bruine of pittige saus over de sushi, omdat ik daar niet tegen kan... maar helaas zoals vaker hebben ze niet naar mijn wensen geluisterd en heb ik de helft van de sushi niet kunnen eten 😔 na meerdere keren dit probleem zit ik er serieus over te denken om voortaan ergens anders mn sushi te bestellen... ik betaal er veel geld voor en kan de helft niet eens eten door die sausjes... zonde en slecht!!

Lisa Van der plas
10 oktober 2021

Na 2,5 uur gewacht te hebben terwijl het 1uur zou duren de bestelling gecanceld. Het was ondertussen 20:30!! In de tussentijd twee keer telefonisch contact gehad en telkens werd er gezegd dat ons eten bijna klaar was terwijl er tussen de twee belletjes een verschil van 1uur tussen zat.

Adrian
10 oktober 2021

Bijna twee uur moeten wachten door drukte wel netjes de excuses aangeboden door de vriendelijke bezorgster en een presentje bij het eten.

Sandra
9 oktober 2021

We bestellen vaker en het is altijd heerlijk! Meestal bestellen we een uur tot anderhalf uur van te voren en kiezen we voor afhalen. Dit is dan altijd op tijd klaar.

mt
7 oktober 2021

Zeer goede smaak combinatie.

Frank
6 oktober 2021

Een chicken lovers box: uitstekend, gevarieerd. Bezorging was 20 minuten te vroeg, het was toeval dat ik al thuis was.

Irene
3 oktober 2021

Bezorging was ruim een half uur te laat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
3 oktober 2021

Voor de 3de keer weer 30min te laat. De sushi zelf is perfect. Maar gewoon te weinig mensen of slecht geregeld daar

A.
3 oktober 2021

Om 17.30 besteld. Zou 18.45 bezorgd worden. Uiteindelijk na 2x contact opnemen om 20.30 bezorgd. Erg teleurgesteld in sushi 8

Alice
2 oktober 2021
Rick
2 oktober 2021

Sushi redelijk, bezorging (communicatie) slecht. 20:00 levertijd 20:45 bezorgd, pas om 20:25 gebeld dat het later was. Bel even van tevoren, dan is het prima. Kan gebeuren dat het druk is, maar dan kan je nog steeds eerder even bellen.

Guido
1 oktober 2021
M. de Man
30 september 2021

Na nu 5 keer bij jullie besteld te hebben kan ik 2 dingen zeggen. 1. Jullie sushi hoort tot de lekkerste sushi die ik ken. Goed verzorgd, oog voor detail. Goede smaken en zelfs wat rauwkost zoals rucola of wat sla of kool erbij, in de opmaak. Dit is perfect. Organisatorisch moet het beter. Hoewel de vertragingen altijd wel gecompenseerd zijn hoop ik ook vooral voor jullie dat dit gaat lukken. Liefst zonder kwaliteitsverlies op de sushi. Lijkt me voor zowel de klant als voor de medewerkers prettiger werken. Veel succes daarmee.

Kim
29 september 2021

Heerlijk en vers als altijd! Beste sushi in Vught!!

Rijken
28 september 2021

Heerlijk gegeten, verrassend menu. Vriendelijk personeel.

Ayana
27 september 2021

Heerlijk vers en goede porties! Bezorger altijd vriendelijk. Als het druk is wellicht op de website plaatsen dat de levertijden langer duren dan normaal. Op die manier kunnen klanten zelf beslissen of ze wel of niet langer willen wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekmeijer
26 september 2021

Prijs kwaliteit in balans. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yennal Erdogan
26 september 2021

Top sushi Heerlijk vers vooral de kippetjes waren amazing Goede prijs kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem van der Pas
26 september 2021

Bij opmerkingen gevraagd om 17.15 te leveren, kreeg een mailtje terug dat om 17.45 de bestelling bezorgd zou worden. Werd uiteindelijk 18.15 voordat de bestelling geleverd was.

dazle@home.nl
26 september 2021

Zoals gebruikelijk weer erg lekker op tijd vriendelijke bediening Gr Peter

Antoon
25 september 2021

Voor de tweede keer op rij is niet alles bezorgd. Ben er een beetje klaar mee.

Irene
24 september 2021

De avocado ertussen was te rijp en dus veel te zacht. Niet zo lekker.

Mike
24 september 2021
Sylvia
20 september 2021

Prima sushi,en ebi tempura.Het stond klaar toen ik het kwam halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
20 september 2021

Kwaliteit écht heel erg goed. En vers gemaakt waar je bij staat. Dat is het wat langer wachten zeker waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
19 september 2021

The poke bowl seemed a little on the sweet side, particularly the rice, but still yummy 😋 (ie compared to previous bowl we had ordered) the chicken box was really good, thought it might be too chicken-y (I know, right!) but it totally hit the spot... we did have a little salad on the side though just to pump up the veg/greens content.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minka theunissen
19 september 2021
Mireille
19 september 2021

Prima sushi!!!

Nagtzaam
18 september 2021

Super lekker. Ziet er zeer verzorgd uit, prijs kwaliteit perfect!

irene
18 september 2021
Van. Der stokker
17 september 2021
mt
15 september 2021

Deze maal iets anders genomen..... en weer zeer lekker.

Mr
11 september 2021

Zeer fris, zeer lekker.

Tanja
10 september 2021

Het eten is zo lekker! I love it ❤️

Syl
9 september 2021

Meer dan een uur te laat, ondanks dat het ruim twee uur eerder was besteld, namen telefoon pas na drie pogingen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
8 september 2021
Thomas
6 september 2021
RJT
5 september 2021

De kwaliteit van de bestelde Surf & Turfbox alsmede de eight bowl is heel erg goed. Dat geldt ook voor het cadeau dat we erbij kregen omdat we wéér moesten wachten. De bestelling zou om 18.45uur klaar staan. Nee dus! 19.20 kreeg ik uiteindelijk mijn bestelling mee. De sushi is écht lekker maar, zeker in het weekend, moet je altijd minimaal een half uur wachten ná afgesproken tijdstip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Heuvel
5 september 2021

Zonder iets te laten weten kwam ons eten anderhalf uur later dan verwacht. Het was wel erg lekker !

Sandra
2 september 2021

Heerlijke sushi!

Vivian
2 september 2021

Top bezorging. Heerlijke de surf en turf besteld echt een aanrader!

Claudia
2 september 2021

Top! Eten is lekker en goed verzorgd. Ook de bezorging is goed... altijd op tijd!

Floris
30 augustus 2021
Nicole
30 augustus 2021

Constante kwaliteit en goeie, vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Esch
30 augustus 2021

Omdat de bezoŕging zo laat was, waren de warme bijgerechten koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid schenk
29 augustus 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
29 augustus 2021

Wachttijd was wat lang maar het was het wachten waard! Lekker sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Berkel
29 augustus 2021

Top

Linda
29 augustus 2021

Ik vond de sushi tegenvallen. An de sushirijst zat namelijk echt geen smaak, helemaal niks. Behoorlijk jammer, gezien ik normaal gesproken echt van sushi geniet was dat nu absoluut niet het geval.

Marloes
29 augustus 2021

Precies op tijd en erg lekker!

Giel Koster
27 augustus 2021
Margreet de Koning
27 augustus 2021

Was wederom heerlijk!

Lisa
26 augustus 2021
Ukkers
24 augustus 2021

Eten wat tantoe goeie. Ook de bezorger zag er goed uit.

van den Heuvel
24 augustus 2021

Bij ons nu beter bekend als sushi LATE. Prima sushi, lekker, maar een heel uur te laat. Als compensatie loempiaatjes erbij gekregen, wat natuurlijk aardig is, maar 20.30 ipv 19.30 bezorgen kan natuurlijk gewoon niet. Het loopt elke keer uit, tot een half uur, dus daar hielden we al rekening mee, maar een uur is echt niet goed. Als dat beter wordt, bestellen we weer, tot die tijd even niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
24 augustus 2021

Vers, lekker en vriendelijk. Wat wil je nog meer?

van Eijndhoven
23 augustus 2021

Bestelling was een uur later als de afgesproken tijd. Zou er om 19:45 zijn en werd uiteindelijk om 20:45 bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
22 augustus 2021

Heerlijk sushi! Helaas was de bezorging een uur te laat en werd de telefoon niet opgenomen toen ik meerdere keren probeerde te bellen. Echter is de sushi zeker een aanrader 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgit
22 augustus 2021

Wat 'n geweldige schotel Surf&Turf Een heuse traktatie!

Dennis
22 augustus 2021

Weer lekker gegeten,niks te klagen gehad. Mooi op tijd en goed/netjes ingepakt.

Fons
21 augustus 2021

Mooie aanwinst voor Vught

Richard
20 augustus 2021

Deze keer fantastisch de bestelling afgehandeld. En de kwaliteit van de Sushi geweldig. Hopelijk blijven ze op deze manier doorgaan .

Richard van Loon
20 augustus 2021

Goede service..heerlijke sushi

RJT
18 augustus 2021

Het was weer heerlijk en de kers voor op de taart: het stond op tijd klaar! Op deze manier is Sushi8 een absolute aanrader!

S.B.
18 augustus 2021

Top! Op tijd geleverd en lekker!

T
16 augustus 2021

Geweldig! Heerlijke sushi, vers en met zorg voorbereid. Website gemakkelijk te bestellen. Heb de bestelling afgehaald, moest even wachten was niet erg, het was zo druk. Super vriendelijke personeel. Kom zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
16 augustus 2021

Werd helaas 45 min. later bezorgd dan de werkelijke tijds afspraak. Heb zelf contact met ze opgenomen , en werd netjes geholpen en werd wel excuus aan geboden , maar ik moest wel helaas zelf contact met jullie opnemen om erop te attenderen dat ze aan de late kant waren. Allemaal wel verder netjes opgelost door een extra portie loempia's erbij te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim spierings
16 augustus 2021

De sushi was weer erg lekker De meatloaversbox is echt een aanrader. My favorite!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal van Esch
16 augustus 2021

Werden gebeld dat de bezorging later was en uiterlijk kwart over 9 zouden ze er zijn. Uiteindelijk nog bijna kwart voor 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
15 augustus 2021

Lekkere kwaliteit, goed en mooi verpakt, zeer vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
15 augustus 2021

de kwaliteit en de sushi waren super top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
15 augustus 2021

Het sushi waren super lekker 👍🏻

wen
14 augustus 2021
Nynke Borchert
13 augustus 2021

Qualitybox was echt heel erg lekker. Precies genoeg sushi voor 3 volwassenen.

Mia
13 augustus 2021
Marcel
13 augustus 2021

30 minuten te laat bezorgt. Bellen wel even dat ze te laat zijn. Kwaliteit: prima, maar gemiddeld. Inherent aan bulk formule denk ik. Te weinig eetstokjes en sojasaus voor 4 personen bestelling. Als je al te laat komt mag je daar wel alerter op zijn om klanttevredenheid te borgen.

Barbara
12 augustus 2021

Lekkere sushi voor een goede prijs

Margo
12 augustus 2021
Neeltje
11 augustus 2021

Heel lekker! En prima bezorging

Lisa
11 augustus 2021
Cher
8 augustus 2021

Super verse en kwalitatief goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E van Vlijmen
7 augustus 2021

Heerlijke veggie sushi en altijd een extraatje in de zak!

Sigrid
7 augustus 2021

Heerlijke sushi!

Danielle de Haan
7 augustus 2021

Heerlijke verse Sushi. Prettig en vriendelijk personeel

Anne Marie
5 augustus 2021

Erg lekker en prima service.

Martel
5 augustus 2021

Prima sushi, op tijd bezorgd.

Arthur
29 juli 2021
C. van der Ven
28 juli 2021

Geen verbeterpunten nodig.... top service!

Margot
26 juli 2021

Lekker vers eten, goede smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
25 juli 2021

Vers, op tijd, heel netjes verzorgd en verpakt. Dat is top. De sushi was lekker, maar op een of andere manier niet de lekkerste die ik at. Smaken minder intens denk ik.

jack Van Wijck
25 juli 2021

De gerechten waren niet zo als wij gewend waren. Het was een rommeltje en het smaakte allemaal hetzelfde. Jammer .Ik denk dat het komt dat ze de drukte niet aan kunnen.

Van Iersel
25 juli 2021
Dennis
25 juli 2021

Het eten was weer kei lekker. Jammer genoeg deze keer 20min te laat maar uiteindelijk wel lekker gegeten

R Mols
24 juli 2021

Sushi was te warm. Verder was het goed en lekker.

Margo
23 juli 2021
Irene
22 juli 2021
Dee
21 juli 2021

Een uur wachten op bezorging ( in de buurt) is misschien wel wat lang voor n gewone doordeweekse dag. Dat zou beter kunnen. De sushi zelf was wel erg goed en lekker. Complimenten daarvoor. De wakame salade in zo'n mooi rolletje was echt n aangename verrassing.

Nicole Schapendonk
21 juli 2021

Het was wéér fantastisch. Gaat nog steeds niet vervelen.

Margriet
21 juli 2021

1e keer, goed ontvangen zag er netjes uit en prijs kwaliteit verhouding ook goed. Zeker voor herhaling.

Drupke
20 juli 2021
Niels
19 juli 2021

We hadden om 15 uur besteld voor 1845 in de avond. Om 1915 gebeld waar het bleef, om 20.30 een kwart van de bestelling geleverd gekregen. Gelijk 25 keer gebeld. Maar niemand nam op. Tip: als het druk is, laat dat dan even weten! Dan is er geen nood aan de man en kunnen we daar rekening mee houden. Wel goed opgelost met kadobon!

Margot
19 juli 2021
Nico van Puijenbroek
19 juli 2021

Gewoonweg heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 juli 2021

Na een uur wachten op het eten ben ik naar sushi8 gefietst omdat ik geen contact kon krijgen via de telefoon. Uiteindelijk heb ik na nog eens 15 minuten wachten het eten zelf meegenomen naar huis. De inhoud van de tas klopte niet met wat we hadden besteld. Het eten was wel goed.

Tamara
17 juli 2021

Na twee uur wachten (zou 45 min zijn) zijn we het maar gaan halen. Ze konden het echt niet aan. Gewoon zielig. Er stond te weinig personeel. En er stond nog iemand aan de balie die maar was komen kijken of het wel goed ging. Eten was lekker maar om kwart over 8 nog steeds geen eten toch echt minder.

Lotte Barker
17 juli 2021

Sushi was een uur te laat

Fb
17 juli 2021
Kim
17 juli 2021

De pakketten sushi die we besteld hadden waren lekker.. Ik miste alleen de stokjes en soya saus. Dit zat er niet bij. Lijkt me wel dat dat er bij hoort te zitten..

RJT
16 juli 2021

Sushi was weer erg lekker! En het was zelf klaar toen ik het kwam halen. Gelukkig blijkt maar weer: voor alles is een eerste keer.

Peter
16 juli 2021

Ga zo door. Heerlijke salmon bowl 👍🏻

Peter
15 juli 2021

Het was de eerste bestelling bij jullie. Ik vond de tonijnbowl erg lekker en verrassend goed gevuld. Enig puntje, ik had sojasaus erbij besteld maar dat bleek er standaard bij te zitten. Misschien kan dat op de site vermeld worden.

Pleunie
15 juli 2021
Nicole
14 juli 2021

Superlekker en vers!

Ine Peels
13 juli 2021
T.Coerts
13 juli 2021

De rolletjes waren losser en het geheel oogde rommelig.

Chris
12 juli 2021

Op de afgesproken tijd bezorgen zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
11 juli 2021

Eten is echt heerlijk. Bezorging slecht. Na bestelling om 6 uur bevestiging voor 7 uur, bezorging na bellen 10 voor 8. Balen. Volgende keer toch ergens anders bestellen. Was onze 4 de ervaring, maar nooit op tijd helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JoAnne Palubski
11 juli 2021

Heel slecht!! Overal van die bruine saus over, die ik niet kon eten omdat ik zwanger ben... ook aangegeven die er niet over te willen hebben. Geen Chili saus bij de warme hapjes. En een uur te laat bezorgd... 17:30 besteld voor 19:00 uur en komen pas om 20:00 brengen, schandalig als je de bestelling al zo ver van de voren door krijgt om dan nog n uur te laat te komen. Dit was voor ons echt de laatste keer dat we daar besteld hebben, tis nog nooit goed gegaan daar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.van Vlijmen
11 juli 2021

Vega sushi was heerlijk! Van genoten 25 minuten later dan gepland. 2 Doosjes garnalen die ik niet besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Van der Kruijs
11 juli 2021
Bram
10 juli 2021
Desiree
10 juli 2021

Bestelling was keurig op tijd klaar en was erg lekker

Re
10 juli 2021

Vriendelijke bezorger, wel 20 min te laat.

Tom
9 juli 2021

Was echt heerlijk!!

Vd Linden
9 juli 2021
Peter vd Els
8 juli 2021

Was weer erg lekker goede kwaliteit.

Van Baast
6 juli 2021

Heel erg goed.

Winni
6 juli 2021

Complimenten! Het was voor ons de 1e keer dat wij hier sushi bestelden, maar dit gaan we zeker vaker doen! Goede kwaliteit voor een heel schappelijke prijs😄

Ada Hamelink
5 juli 2021

Lekkere sushi! Shashimi was wat grof gesneden maar wel erg lekker

Thomson
5 juli 2021

De drie sterren heeft niet te maken met de sushi. Dié is super lekker! Het feit dat we wederom moesten wachten ondanks het feit dat we online besteld hadden. Dit was de 5e keer dat we bij jullie sushi gehaald hebben en voor de 5e keer mochten we wachten. Gisteren een half uur. Ondanks het feit dat jullie er elke keer een kado bij doen begint dit wel te vervelen. Er komt een punt dat sushi 8 niet mee meegenomen gaat worden in de overwegingen van plekken waar we iets kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shan
5 juli 2021

Top, heerlijke sushi en netjes gebeld dat ze de gevraagde tijd niet gingen halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karinschoones
5 juli 2021

Lekker, rijst was ook goed Kwaliteit is vers Vond het beetje weinig voor 2 personen. Verders was alles goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.Reijns
4 juli 2021

Heerlijk mijn eetste poke bowl en er zullen er meer volgen Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mtheunissen
4 juli 2021

Super

Vd bruggen
4 juli 2021

Elke keer weer genieten van jullie sushi. Heerlijk.

Schapendonk
3 juli 2021

Kwaliteit sushi erg goed. Bestelling was echter wederom 45 minuten te laat.

Marieke Van der Kruijs
2 juli 2021

Geen soja saus bijgeleverd Er zat eerst wakame in the temaka, nu niet. Saai

Margot
2 juli 2021

Lekkere sushi , verlegen personeel die niet goed snappen wat je bedoeld of wat ze moeten doen, verder wel vriendelijk

Rob
2 juli 2021
M theunissen
28 juni 2021

De lekkerste sushi ooit Echt doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Van der Kruijs
27 juni 2021
Giel Koster
27 juni 2021

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
27 juni 2021
Maikel Vorstenbosch
26 juni 2021

Sushi was 45 minuten te laat. Daarbij zat er maar 1 flesje soyasaus waardoor we uiteindelijk te weinig hadden.

Emile Wolfs
26 juni 2021

De bestelling was meer dan 30 minuten te laat! Even iets laten weten was op z'n plaats geweest.

Margo
26 juni 2021

Heerlijke Sushi, 👍

Silvia Bogers
25 juni 2021

Sushi en sashimi waren top.

André de Valcke
25 juni 2021
Celine
22 juni 2021
barry hugers
22 juni 2021

uur te laat , maar netjes geleverd inclusief extra loempia's

Danique
21 juni 2021

Het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
21 juni 2021

Heerlijke sushi ruime keuze gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
21 juni 2021

Bezorging was uur later dan gepland. Had een heel vies korreltje,kruimeltje van mijn bord gepakt, wat echt naar schimmel smaakte :( Persoonlijke smaak: wel lekker met al dat vlees maar heeft niks met sushi meer te maken, gebakken uitjes ed hoeft voor mij niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
21 juni 2021
Manon
20 juni 2021

Om 18.22 uur besteld, het zou om 19.15 uur bezorgd worden. Om 19.30 uur gebeld waar het bleef en het zou er binnen 30 min zijn. Uiteindelijk nog niks en 6x gebeld en de 7e keer werd er opgenomen. Uiteindelijk is de bestelling om 20.30 bezorgd (2 uur na bestellen dus!!!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
20 juni 2021

Lekker sushi, echt niks mis mee. Alleen heb ik 2 uur moeten wachten op mijn bestelling en zelf er achteraan moeten bellen waar de bestelling bleef. Besteld om 18:30/45, geschatte bezorgtijd was 19:30, uiteindelijk pas om 20:30 de bestelling gehad. Niet netjes, daarbij was het wenselijk geweest dat er vanuit de vestiging zelf werd gebeld dat het langer zou duren.

Pieter-Jan Bekkers
20 juni 2021

Eten om 18:45 uur had besteld met een verwachte bezorgingstijd van 19:45 uur, heb ik na 20:15 uur gebeld met de vraag wat status van mijn bestelling was, daar kreeg ik een antwoord op dat ze het heel druk hadden gehad in de keuken en dat de bestelling mogelijk al onderweg was. Niet eens gevraagd welke bestelling het betrof ?? misschien wel vergeten?? Kreeg ik om 20:38 uur de melding dat bestelling onderweg was, tegen 20:55 uur bezorgd, met de mededeling dat er extra loempiaatjes in zaten voor het lange wachten. Als mensen bellen: neem vraag serieus en ben eerlijk

Anne Marie
20 juni 2021

Erg lekker en goed!

Bob
20 juni 2021

Sushi was lekker. Verbeterpunt is dat men aan de levertijd dient te houden. Wanneer een tijd wordt afgesproken, men niet nog eens een kwartier moet wachten. Planning kan beter.

Anoniem
19 juni 2021

De sushi was heel lekker maar het was 1 uur te laat

Jan
19 juni 2021

Super lekkere sushi! Schappelijke prijzen maar bereiding veel te laat. Eerste keer dat ik besteld had dus misschien was het toeval/pech/eenmalig. Wel extratje gekregen ter compensatie.

Erica
19 juni 2021

Top, aanwinst voor Vught. Er werd gebeld dat de bezorging 10 minuten later werd dan gevraagd. Helemaal goed. Heel goede kwaliteit, vers, goede smaken! Volgende week weer!

Sander
18 juni 2021
Saskia
18 juni 2021

Beste van Vught

Nicole
18 juni 2021

Fantastisch lekker. Héle goeie, verse sushi.

Marieke Van der Kruijs
17 juni 2021

Super vers. Lekker, relatief goedkoop. Kleine gebakjes, die je niet in 1 x in je mond krijgt

Sander
17 juni 2021
tineke coerts
16 juni 2021

Erg lekker en fris.

van Esch
14 juni 2021

Op tijd geleverd, lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans meijs
14 juni 2021
Brenda
13 juni 2021

Omdat ze erg laat waren , kreeg ik extra mini loempia erbij, maar niets te klagen over het de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
13 juni 2021
Hamers
13 juni 2021

Eigenlijk altijd positief geweest over sushi 8, maar sinds we de bezorging vanuit Vught krijgen, gaan er helaas vaker wat dingen mis (voorheen Gestel, maar die bezorgen hier dus niet meer). Helaas wederom te laat, 20-25min en dit keer was de tonijn sashimi bevroren en 1x sashimi vergeten. Hierover gebeld en ook gemeld dat het nog bevroren was. Ze zouden het een kwartiertje later alsnog bezorgen. Bezorging kwam op afgesproken tijd, maar de tonijn weer bevroren. Ook doen ze vrijwel overal hetzelfde pittige sausje overheen, wat ten koste gaat van de smaak. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
12 juni 2021

Prima sushi gegeten 👌

Danielle de Haan
12 juni 2021

Lekkere verse sushi. Netjes en attent personeel

Lisa
12 juni 2021

Was super leuk top service

Rutger
11 juni 2021

Heerlijke sushi, heerlijk gegeten. Iets te laat geleverd, maar verder zeker voor herhaling vatbaar

marty
11 juni 2021

omdat ze de vorige keer laat waren, zat er nu een extraatje in de tas! Superservice!!! Lekkere sushi en snacks! Top

Hurkens
10 juni 2021

Zoals altijd heerlijk

Jeroen
6 juni 2021

Heerlijke verse sushi, niet te veel rijst en erg smaakvol. Gaan er zeker vaker bestellen, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William bekkers
6 juni 2021

Het was allemaal heel erg lekker, alleen heel dik gesneden dus dat is jammer. De smaak was wel heel goed.

Jeroen van Son
6 juni 2021

Snelle service, super gezellige dames en heerlijke sushi

Helvoirtenaartjes
6 juni 2021

Het is niet de lekkerste sushi uit Vught maar zeker ook niet de slechtste die wij ooit op hebben. De sushi met tonijn, zalm, garnaal en kip waren lekker, waarbij in onze ogen vooral het verbeterpunt in de rijst zat. De sushi viel uit elkaar. Daarnaast zou ik voor 2 personen ook 2 porties soya ipv 1 meegeven. Het zijn op zich kleine verbeterpuntjes overal zouden we een 7 geven qua prijs/kwaliteit.

Neeltje
6 juni 2021

Heerlijke sushi! Precies op tijd bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen

Smulders Rob
6 juni 2021

Kwaliteit van de sushi is super, maar de organisatie is chaotisch. Bij afhalen eerst verkeerde bestelling meegegeven. Gelukkig net op tijd ontdekt. Daarna eigen bestelling meegekregen. Deze bleek nietc compleet. Dus: kijk bestelling bij afhalen goed na!!!

Rogier
6 juni 2021

Top

Brenda
5 juni 2021

Alles de soja vergeten

cher
5 juni 2021

Kwaliteit van het eten was goed en de bezorging was optijd, ze waren zelfs iets te vroeg.

Croes
4 juni 2021

Geweldige sushi

Samantha
4 juni 2021
Barbra
2 juni 2021

Heerlijke sushi en bijgerechten

Marc
2 juni 2021
Hamers
1 juni 2021

Heerlijke sushi; voor herhaling vatbaar. Bezorging precies op tijd.

A
31 mei 2021

alles zag er netjes en verzorgd uit. Heerlijke sushi. Bezorging prima op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne Weijters
30 mei 2021

Altijd heerlijk, uitstekende kwaliteit!

Marty Willems
30 mei 2021

Het duurde deze keer echt te lang, via site besteld, zou om 18.45 aankomen ( uur). Heb nagebeld of het sneller kon en jullie zouden je best doen....Het was er om 19.15......tjonge.....De warme hapjes waren koud! vorige keren erg tevreden maar nu niet.......we wonen op 2 minuten en dan koude hapjes.....balen......de sushi was wel lekker..

Arthur
29 mei 2021

Top sushi

Philip Simons
29 mei 2021

Alles erg lekker en op tijd klaar! Mis alleen in het assortiment een “ soft Shell Crab Roll “

Nicole
29 mei 2021

Al een aantal keer besteld en het is altijd méér dan goed. Supervers en constante kwaliteit. Mijn favoriet!!!